Za
brezskrbno
igro!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Varstvo osebnih podatkov.
I Accept

Zagotovite otrokom zdravo okolje!

Šest krat čistejše površine

Verjamemo, da čiščenje ni povezano s kemikalijami. ENJO to dokazuje že več kot 30 let. ENJOtex vlakna odstranijo umazanijo na površini in globoko iz vseh por. Test čistosti je znanstveno potrjen in se je med drugim izvajal tudi s svetlobnim testom. Neodvisni zdravstveni inštitut dežele Voralberg priporoča in spodbuja metodo ENJO za doseganje optimalnih rezultatov čiščenja. Za negovanje svojega doma uporabite zgolj vodo in izdelke ENJO, kar zagotavlja temeljito čistočo, higieno vašega doma.

Znebite se nevarnih kemikalij, ki ogrožajo že s tem, ko jih hranite v omarah, saj otroci radi posegajo po stvareh, ki jih mi sami uporabljamo. Ostanki čistil ostanejo v zraku in na površinah. Otroci so veliko na tleh, vse dajejo v usta, saj tako spoznavajo svoje okolje. Študije kažejo, da pride do absorpcije kemikalij skozi kožo, ne da bi jih opazili in to lahko povzroča alergije, izpuščaje, vpliva na pljuča in zdravje vsakega človeka, predvsem otroka.

Prispevajte k varovanju okolja

Prednosti metode ENJO

  • Varovanje površin zaradi nežnih tekstilnih vlaken in niti.
  • Drobna vlakna prodrejo v vsako poro, vežejo na sebe umazanijo in jo zadržijo, tako ostanejo površine čiste in suhe.
  • Dolga uporabnost visokokakovostnih materialov.
  • Varovanje kože – samo tkanina in voda.

Rešitev za vse površine

Vlakna ENJOtex so osnova za v svetu najboljšo zeleno metodo na področju čiščenja. V tekstilni regiji v Vorarlbergu izdelujemo tkanine s različnimi tkalskimi postopki, ki jih nato kombiniramo za točno določen namen in površino, pri tem ni treba sklepati nobenih kompromisov, saj zanesljivi dolgoletni kader skrbi za vrhunsko kakovost. Od najfinejših vlaken do robustnih tkanin z visokim čistilnim učinkom. Vsak naš izdelek je plod znanja, ročnih spretnosti in predanosti naših sodelavk in sodelavcev. Kakovost materialov in do podrobnosti premišljen dizajn se vidi, čuti in doživi pri vsakodnevni uporabi.

Za zdravje in več dobrega počutja

ENJO pomeni aktivno zaščito okolja, saj omogoča veliko zmanjšanje porabe vode in skoraj v celoti odpravi uporabo kemijskih čistilnih sredstev. Tudi najnovejša ekološka čistila še vedno vsebujejo delež snovi, ki dražijo sluznico, kožo in dihalne poti. Zato je prehod na čiščenje samo z vodo in tkanino ENJO v primerjavi z drugimi metodami – modra odločitev.
Izdelki ENJO ustrezajo strogim kriterijem Mednarodne skupnosti za raziskave in preverjanje tekstilne ekologije (Oeko-Tex). Vsi vgrajeni materiali in surovine so izdelani v lokalnem okolju ter v postopkih, ki so prijazni do okolja in zdravja.