Lekarna Zalog se je odločila za metodo ENJO

Lekarna Zalog je zasebna lekarna s koncesijo, ki svoje storitve ponuja od leta 2001.

Koncesionarka in odgovorna oseba za izvajanje lekarniške dejavnosti v Lekarni Zalog, ki posluje na naslovu Zaloška cesta 269 v Ljubljani, je Sonja Marn, mag. farm.

Od samega začetka se v Lekarni Zalog trudimo, da vsem našim obiskovalcem ponujamo prijazno obravnavo, strokovne nasvete o pravilni in varni uporabi zdravil in ostalih izdelkov, čim širši nabor izdelkov ter na splošno čim bolj kakovostne lekarniške storitve.

Po praktičnem prikazu metode ENJO  s strani strokovne svetovalke Tatjana Zaman in opisu vseh prednosti smo se Novembra 2018 odločili in vpeljali nov način čiščenja v našo lekarno Zalog. Predvsem oranžne tkanine za prah so nas navdušile, saj sedaj je tkanina vedno pri roki, privarčevali pa smo veliko nakupov in odpadkov. Metoda ENJO nam je omogočila veliko zmanjšanje porabe vode in skoraj v celoti smo odpravili uporabo kemijskih čistilnih sredstev. Osebe, ki so zadolžene za čiščenje pa od prvega trenutka naprej praktično niso več v stiku s čistili. ENJO pomeni aktivno zaščito ljudi, okolja, površin, prostora in celotnega planeta. Po letu dni uporabe metode ENJO lahko samo potrdimo prednosti :zmanjšali smo porabo vode, časa, privarčevali denar, ni več nakupovanja in iskanja rešitev, saj so izdelki ENJO vedno pri roki. Ob vsem tem, pa bi želeli povdariti oseben stik in pripravljenost pomagati, svetovati s strani strokovne svetovalke Tatjane Zaman.

Zavedno, odgovorno prispevamo svoj delež za čisto in zdravo okolje, brez kemikalij!  www.e-apoteka.si

Ljubljana, 14.11.2019    Marn Sonja, mag. farm.

Sandra Tibaut - kaj mi pomeni čiščenje z ENJO?
Podpisan Manifest AEIOU voditeljstva.