Imate
težave z
dihali?

Brez prahu in kemikalij

Pri običajnem čiščenju s čistili pogosto ostanejo
v zraku kemikalije (aerosloli), vonj in prah,
kar alergiki in asmatiki takoj zaznajo.

Kemikalije dražijo sluznico in dihala.

Prah ostaja na površinah in v zraku.

Študija preverjanje higiene zraka po čiščenju je pokazala: Pri uporabi ekološkega čistila za seklo je vila izmerjena alarmirana vrednost delcev v zraku in sicer 96 mg/m³ v primerjavi s čistilom za steklo brez eko nalepke, kjer je bila vrednost delcev 112 mg/m³. Po čiščenju z vlakni ENJO in vodo je bila vrednost delcev v zraku 0mg/m³. Zato vdihnite globoko po čiščenju z ENJO!

Kakovost zraka v zaprtih prostorih

Ljudje preživimo v zaprtih prostorih 90% časa. Dobra kakovost zraka v stavbah na dolgi rok odločilno vpliva na naše dobro počutje in na zdravje. Pogosto se ne zavedamo, da obstajajo številni izvori škodljivih snovi, ki tudi v majhnih količinah zelo negativno vplivajo na počutje, koncentracijo, medsebojne odnose, zavzetost pri delu, ter s tem zmanjšujejo skupne delovne dosežke in osebno zadovoljstvo v kolektivu. Še posebej nevarne so količine aeroslov v vedno bolje toplotno in zvočno izoliranih prostorih. Zaradi tega se v novogradnjah in v obnovljenih objektih vedno pogosteje izvajajo preverjanja higiene zraka. Obstajajo merila za najvišje dovoljene, za zdravje še primerne vrednosti: zdravju primerno – nenevarno je še 1 mg/m3, zdravju škodljivo – nevarno je, če je teh delcev več kot 3 mg/m3.

Prednosti metode ENJO:

  • ENJOtex vlakna prodrejo globoko v pore površin.
  • Kemikalije zamenjate z tehnologijo ENJO in malo vode.
  • Preprečite zadrževanje umazanije, pršic in nastajanja plesni.
  • Temeljito, globinsko in učinkovito poskrbite za čistočo vaših površin.
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Varstvo osebnih podatkov.
I Accept

HACCP – z metodo ENJO temeljito čisto.

Površine po čiščenju z metodo ENJO so šest krat bolj čiste v primerjavi z običajnim čiščenjem. Neodvisni zdravstveni inštitut dežele Voralberg priporoča in spodbuja čiščenje z metodo ENJO. Izdelki ENJO so bili testirani po kriterijih HACCP. Priporočilo se glasi: “uporabo metode ENJO bi morali spodbujati, saj z njo dosežemo optimalne rezultate pri čiščenju.”